Alla inlägg under februari 2009

Av Natalie - 10 februari 2009 13:33

Alltså animerat är fan bra!

Jag var alltså även idag barnvakt åt min lillebror Kevin men idag var vi inte bambi på hal is utan vi var i vår soffa. Så när jag hade gjort oss en omelett och varm choklad så bänka vi tv:n och satte på bolt. Jag minns inte när jag skrattade så mycket åt en animerad film. Väldigt bra. Haha, den var även helt oväntad och annorlunda från alla filmer och sorglig. Den innehöll allt. Se den, alltså typ med dina syskon annars vet jag inte felet på er. Syskon är iaf en bra bortförklaring. =) / Natalie


Av Natalie - 10 februari 2009 00:46

Jag slog på denna filmen, en kort stund efteråt. Den berörde mer än vad jag trodde att den skulle göra. Det är ingen sådan där uppenbar film där man förstår att de kommer leva lyckligt tillsammans utan den har sina vändpunkter. Tillsammans gör Leonardo DiCaprio och Kate Winslet denna romantiska drama till ett budskap som når en alla. "Carpe diem" kan översätta filmen. Fånga dagen eller ta vara på dagarna innan de är försent helt enkelt. Den fick mig på miljontals tankar och funderingar. Denna filmen gjorde de vackert tillsammans. Det handlar inte om var man lever, med vilka man lever och upplever sitt liv. Det handlar om hur man lever och hur man tar vara på sitt liv. En djup och berörande film. En "I must see" film. / Natalie.


Av Natalie - 9 februari 2009 22:18

Det blev att jag såg på seven pounds istället, en drama film med Will Smith i huvudroll. Måste säga att den här filmen må vara seg i början, man kanske inte begriper sig på vad den handlar om, om man inte ställer sig in i det. Först förstod jag ingenting men ju närmre man kom filmen desto mer förstod man budskapet bakom filmen. Den var djup och sorglig. Det är en sådan film där man ser hela filmen och mot slutet förstår man filmen, då får man en sådan "aha" - feeling.
I liked it. / Natalie.



Av Natalie - 9 februari 2009 19:00

9/2:

 Idag ville min lillebror åka skridskor med sin favorit-syster. (schh Sandra, säg inget, det är så!) Och vi hade det riktigt mysigt! Även om vi var bambi på hal is så var vi även stjärnor på is! Okej vi får väl tro det;). Vi hade trots allt på oss de bekvämaste & de mesta stabila skorna (skridskor) och blev stjärnor på is! Med varmchoklad och fika så blir det alltid fullt i magen. (och jag använde faktiskt inte stödsaken hela tiden, den är ju bara rolig!) En härlig dag med min härliga lillebror. Tror vi ska se bolt ikväll, få se hur det blir med det! / Natalie. 


 

Av Natalie - 8 februari 2009 18:49

6/2:
Jag & Mona gick över till Michelle's place där vi hade det allmänt mysigt! <3


7/2:

Idag skulle vi fira våra underbara Zara som har fyllt 18år och hennes pojkvän Emil som har fyllt hela 20år! Grattis till dem & jag hoppas att vi lyckades att göra er kväll till en kanon-kväll för det tyckte jag att det blev! En härlig dag. Vid tolvslaget hade jag och min älskling 1år. Så söt som Zara är så sänker hon ner musiken och önskar oss grattis! Underbara vänner tänker på ett fint sätt! <3




8/2:
Idag firade jag och min älskling 1år tillsammans.Ett år är som sagt bara ett avplock av alla år men värt är det att firas! Så vi gick till våran älsklings-restaurang och hade det allmänt mys och maten var suverän som vanligt. Det var dock väldigt svårt att få bord, och dock var det på en söndag. Men sen så skulle en mysig hemmakväll vara till en bra avslutning på vår dag. Helt perfekt som min Andreas är. <3 Och vi såg på denna sjuk bra filmen, jag rekommenderar den verkligen. En riktig bra polisthriller.





Med andra ord har min helg varit helt perfekt!  / Natalie

Av Natalie - 8 februari 2009 14:47

Det har redan gått ett år. Idag, för ett år sedan blev vi tillsammans, ett par, bästa vänner och vi gör varandra lika lyckliga ännu idag! 080208, ett datum jag aldrig kommer att glömma eftersom att jag varje dag kommer att påminnas om det.

Jag hade slutat tro på att det fanns något som kallades för kärlek, att det var någon kille som skulle vara perfekt för mig. Jag hade slutat att tro på att det finns den rätta därute, jag hade förställt mig att kärlek var skit, att det är ålderdomligt och att det inte fanns längre. Men sen lärde jag mig av en fantastisk underbar person vad kärlek verkligen var och att det inte fanns någon perfekt kille för mig? I was wrong. Den perfekta killen är min pojkvän som känns som den rätta. Han är min drömkille som är för bra för att drömma om.


Jag älskar dig Andreas. Du gör världen en bättre plats att vara på. <3





Av Natalie - 7 februari 2009 16:52

Idag drog min syster med mig till sportlife på morgonen. Okej, morgon och morgon, vi drog iväg vid lunch, 12.00 Vi löpte på rullbandet i 30min och gick på box i 60min. Alltså 90min träning för dem som fick det jobbigt att räkna ihop det.

Igår var det tänkt att jag och Mona bara skulle vara hemma hos mig, chilla. Men då ringde telefonen. Michelle ville att vi skulle bort till henne, så so it went on to her place. Mycket trevligt(:

Men idag/ikväll(?) då blir det att fira vår underbara Zara som har fyllt 18år och hennes lycko-lottade pojkvän som har fyllt 20år. Så det ska bli trevligt!! Men än så länge blir det ciao för mig och see you later! / Natalie.

Av Natalie - 6 februari 2009 17:38

Vad heter ni? Natalie & Andreas
Hur träffades ni? Genom vår gemensamma vän (:
Hur länge har ni varit tsm? 1år den 8/2.
Är ni förlovade? Nej.
Bor ni ihop? Nej.
Har ni barn?Nej, men hade velat ha inom en snar framtid.
Har båda körkort? Nej, snart för min pojkes del.
Isåfall, vem kör bäst? Andreas!=)
Kommer du ihåg er första kyss? Ja det gör jag. (:
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var jag :$
Vem är äldst? I am!
Vilka stjärntecken är ni? Fiskarna och tvillingarna.
Vem fyller först på året? I do.
Vem är längst? Anderas.
Vem sjunger bäst? Det är nog älsklingen som sjunger bäst.
Håller ni i handen på stan? Jajamen.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Vi lärde känna varandra men vi träffades, var ingenting sen blev det allting. Capish? :P
Har ni någon speciell låt? Elvis Presley - you were always on my mind &
Ronan Keating - when you say nothing at all

Har ni stora framtidsplaner? Ja det har vi!
Har ni gråtit i varandras armar? Vi har upplevt det mesta om man säger så.
Har ni varit utomlands tillammans? Nej, men skall förmodligen det, snart!
Vilket är ert bästa minne? Vi har många minnen, och många är bra!
Vem lagar bäst mat? Han har inte fått se mina skills än men det är nog Andreas än så länge. Mannen ska ju laga maten, haha!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Då händer det att vi bara tar det lugnt och så. Mys, plugg förekommer på vardagar och spel.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Varför inte?:)
Brukar ni bråka? Brukar och brukar, det händer tyvärr.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Både och, i ord blir det nog telefon mest.
Brukar nån av er prata i sömnen? Ja, haha.
Brukar nån av er snarka? När han är riktigt trött, haha!

Presentation

Omröstning

Skulle du kunna tänka dig att vara odödlig?
 Ja, varför inte?
 Nej, det hade blivit för tråkigt.
 Tveksam

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards