Alla inlägg under januari 2009

Av Natalie - 18 januari 2009 18:34

när lördagen går till sitt slut, och söndagen den gryr, då väcks den ångesten man har inom sig. en sista vilodag innan måndagen börjar om på nytt. en hel skolvecka till, fylld av ångest, stress, läxor och träning innan fredagen börjar sakta kliva in då man känner hur bördan släpps ögonblickligen och avslappningen kan begynna. den onda cirkeln fortsätter vecka efter vecka, en cirkel utan slut.

min söndag har spenderats med en sen frukost och haft för mig framför fyra kommande veckoläxor med musik i örona. tankar om jag ska ta och träna en stund i rummet återstår att se om jag orkar det efter maten, annars sätter jag på en film och tar det lugnt.

helgen har varit kanon. fredagen var jag hemma med min familj, stack till 4 gott och köpte massa godis, som jag dessvärre senare mådde illa av. som vanligt. kollade på 3 filmer, som uppskattas på fredagar!

lördagen däremot spenderades en bit bort från mig, hemma hos min pojkvän. där vi inledde vår dag med lite guitar hero! börjar fan bli bra. lyckades att knäcka sweet emotion - aerosmith på hard, vilket var very hard! så snart har jag även varvat guitar hero på hard. vilken nörd jag låter som. senare drog vi till cesar och delade på en kebabpizza till lunch och tog oss en liten promenad. senare körde catharina oss till filmtajm och så hyrde vi några komedier! sjukt bra filmer, oxå mysigt. perfekt dag med en perfekt pojkvän.

over and out / natalie.

Av Natalie - 16 januari 2009 19:16

åhh vad killar kan bli nojjiga efter de har blivit dumpade? hänger ut sitt ex precis överallt? :S jag menar, get over her. nu inser jag faktiskt att du förtjänar en bättre än en sån kille. usch, jag är glad att du dumpade honom.


iallafall ikväll ska spenderas med la familia, det är faktiskt sjukt mysigt på fredagar efter en lång skolvecka. då vill man vara hemma och ta det lugnt. och ja, jag börjar älska skoldagarna, dag efter dag. känns mer äkta. i början hade jag tyckt vart omöjligt men nej, nu vet jag att allt är möjligt. =D Yes man. den filmen fick mig att bli öppen, säga ja till livet. men jag anser inte att man ska säga ja till livet och vara ute hela natten för att leva livet. att vara med sin familj det är oxå en gåva. jag menar, det finns många som är föräldralösa, men det tänker man inte på. man tror att föräldrarna är tjatiga, men varför? jo, de vill ju ens barn bästa.


jag har oxå lärt mig att sanna vänner finns kvar, vare sig vad. de vill komma tillbaka och prata, men det gör att motsatsen vill inte det. "osanna" vänner. men ja, jag gillar att det skapar stunder då man inser sådana saker. på tal om sanna. fast i namnet sanna, så har vi lurat med våra pojkvänner till en dubbeldejt. för dem blir det nog blinddate så det ska bli sjukt kul, nästa fredag!=D sanna sanna! hihi.


sen så har jag tänkt på en annan sak. ibland begriper jag mig inte på vad jag skriver, så det är rätt intressant om hur andra kan begripa det jag skriver. om de ens gör det? äh slutspekulerat. idag har jag spekulerat om simetiska (stavas?) tvillingar. hahaha, för mycket. jag menar hur ska de ha ett privatliv ifall man har sin syster vart hon än går? nej jag ska nog inte börja igen, för då kan jag verkligen komma igång, för jag tycker att sånt är så jävla intressant.

Over and out / Natalie


If you love something let it go,

if it comes back to you it's yours.

If it doesn't, it never was.



Av Natalie - 15 januari 2009 21:18

just one moment can change everything.

Av Natalie - 11 januari 2009 21:58

i fredags var det ingen bra dag. skrev av mig på min privata dagbok hemma och oj, vilka fina tår-pölar. det var längesen jag mådde så dåligt men ja..i lördags blev det bättre för då var jag med andreas. han får mig att känna mig bra. söndag.. ja, det är bara att kolla tidigare inlägg. ciao!

Av Natalie - 11 januari 2009 21:53

maybe it was the end of our chapter and maybe not. 


ångest. istället för att läsa samhällsskiten så tränade jag, vilket oxå var bra men jag sätter på, därefter en film. efter jag hade duschat och sånt. och nu sitter jag vid min dator och skriver på min blogg och ska snart prata med min älskling i telefonen. bra natalie, väldigt lyckat, kanon! skola imorgon, gissa vem som längtar? helt seriöst så behöver jag många gissningar eftersom jag tror inte att någon gör det. 

bit by bit, you fade away.

Av Natalie - 11 januari 2009 16:28

men ja visst, bara rubriken låter hur roligt som helst! prov på det på fredag. ibland undrar jag varför jag ens valde samhällsprogrammet när jag tycker att det är världens tråkigaste ämne! förstår ingenting. bara en massa texter. och provet är inte ens svar från häftet utan analyserande frågor, vilket jag hatar. så detta kommer inte gå bra när det nu är årets första prov så skall detta gå åt helvetet. men jag har iaf bestämt mig att träna nu regelbundet och inte ha några fler bortförklaringar. 2009 = nya tag!

Av Natalie - 10 januari 2009 00:47

make me believe that this is not the end. <3

Av Natalie - 8 januari 2009 14:11

jag säger bara hmm.. hur många ord blir det... 5ord...fan vad tiden går snabbt! eller jag tror att tiden faktiskt springer. alltså det var faktiskt ett år sedan jag träffade pojken lilla, och nu, är vi glada & lyckliga! tänk om jag inte hade träffat honom den dagen, ja fan, då hade jag skrivit om något annat. typ what is love? NOTHING. om man läser mina inlägg för 1år+ sen så fattar nog folk lite mer! I think I have found my prince charming! <3

Presentation

Omröstning

Skulle du kunna tänka dig att vara odödlig?
 Ja, varför inte?
 Nej, det hade blivit för tråkigt.
 Tveksam

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards