Alla inlägg under januari 2009

Av Natalie - 24 januari 2009 22:08

Från det att mina ögon slöts upp, och öronen hörde "frukost", kände jag mig utvilad, första morgonen på länge. Min mamma hade lagat pannkakor, så himla gott och efter frukosten bestämde jag mig för att dra en elaking och ringa min lilla älskling, som inte hörde ringsignalen efter 8e signalen. Snacka om att han då sov djupt. Efter det, då menar jag framtill nu har jag kollat film.

Film nummer 1 - The Forbidden Kingdom, varierade min genre till lite mer "unreal" men den funkade som en fin uppvärmning till min kväll. Action/äventyr.

Film nummer 2 - The American Poop Movie, har man brist på film så har man, denna må varade en komedi/romantik. Den var ingen måste se film men ja. =)

Film nummer 3 - Wild Roomies, denna däremot hade en tydlig mening men oxå ett oväntat slut vilket jag inte gillar så sätt eftersom att jag är mer för "happy ending" men tyckte så sätt att den hade en bra mening, den vart lite tragisk även om det var komedi och romantik iblandat.

Film nummer 4 - Blades Of Glory, komedi från början till botten. Den var så sjukt rolig och definitivt sevärd! Bra budskap, SE DEN! =D

Film nummer 5 - Night Of Rodanthe, oh, denna filmen var baserad på en bok. Den var så grymt vacker, helt underbar. Drama, oh såna filmer är känsliga för mig, en must see movie alltså! <3 Kärlek, botten upp, en fin historia.

Så har iaf min lördagskväll sett ut, och är fortfarande sugen på att se en till film. Får dock se om jag ska se någon mer.

Over and out / Natalie

Av Natalie - 24 januari 2009 13:40

fick min daim-choklad och ahlgrens bilar igår av pappa! hihi, förvånad att jag åt i slow-motion :| vilket är olikt mig, haha! men idag mår jag mycket bättre, för folk som är intresserade....någon? snellaaaa! haha. okej jag är en riktig flumboll! :D nu ska jag kolla film HELA dagen, and try to stop me. ;)


over and OUT/ Natalie 

Av Natalie - 23 januari 2009 20:26

Det finns ingen bättre tid än just nu att vara lycklig. Lycka är en resa inte en destination. Så arbeta som om du inte behövde pengar, älska som om du aldrig blivit sårad och dansa som om ingen såg dig.


eftersom jag precis åt min dagens första rätt kände jag att huvudvärken försökte berätta det åt mig. "ät du är hungrig, annars pinar jag dig" typ så. har levt på två glas sockersaltlösning, så jävla äckligt. för okänsliga: jag behöll maten. =) nu är jag bara enormt sugen på att bli frisk, och få i mig lite socker, inte sockersaltlösning(!) typ choklad och alhgrens bilar. för mer okänsliga: tror att maten inte kommer att stanna i magen länge till, men jag får hoppas på det. =(

Over and out / Natalie

Av Natalie - 23 januari 2009 12:56

fan, imorse drömde jag att jag var illemående så aja tänkte jag, bara en dröm, men det fortsatte och så insåg jag att jag inte drömde utan sprang ut till toan och "splash". fyfan..magsjuka? det är fan det värsta som finns. kan inte äta heller, min mage är så jävla insjunken och det känns som jag gått ner 132423kg! så får jag dricka kokt vatten med socker och salt för att jag ska bli bättre, men det är så jävla äckligt att jag hellre spyr upp det! =( min efterlängtade helg kommer bestå av spya och hunger... får skjuta upp allt till nästa helg då. fan.


Over and out / Natalie

Av Natalie - 22 januari 2009 21:40

Ja, vad ska man säga. De 2h och 46minuterna var värda det! Men dock när man började bli allt för kissnödig så kunde en viss man jämte mig inte sitta still haha! Men det var trevligt, känner mig sådär extremt trött och det känns som min helg redan har börjat, och det känns hur skönt som helst. Så nu ska jag skölja bort sminket, stänga av datorn och ligga i sängen, typ prata lite i telefon. Mysigt om kvällarna, hihi.

Over and out / Natalie




Av Natalie - 22 januari 2009 15:00

ibland känns det verkligen som dagar bara springer och racar förbi. som om det är en tävling till fredag, och det får dagarna fortsätta med bara de tar en paus över helgen! helt sjukt skönt att det redan är fredag imorgon. hela helgen är planerad, underbart! ska dessutom på bio idag, benjamin buttons otroliga liv, drama/komedi. det ska bli trevligt att se vad brad pitt har att erbjuda oss i 2h och 46min. hoppas det inte blir dölänge bara. just därför valde vi en tidig filmvisning, halv sex! så det inte blir försent när morgondagen ljusnar till en skoldag! blir som en liten dubbeldejt med jag och älskling, min syster och ville! hihi. syskondubbeldejt, haha roligt.

aja, idag i alla fall hade jag det jobbiga geografiprovet, som gick sådär bra, men jag satsar inte så högt där eftersom geografi är så himla omfattande. det handlar inte om kartor utan det handlar om det som rinner mellan sanden. fast ibland är det ju intressant, men befolkning, jo det är ...intressant. iaf nog om skolan, känns som läxor är föda för att lärarna skall kunna överleva. har fullproppat nästa vecka, men det tar jag itu nästa vecka, nu ska jag bara vara. det var ett råd som jag fick av min gamla lärare i grundskolan, att ibland behöver jag inte göra något, utan bara vara. först förstod jag inte vad hon menade men nu förstår jag att jag måste tagga ner några kilo för att inte stressa upp mig så jävla mycket som jag brukar göra.

over and out / natalie

Av Natalie - 20 januari 2009 20:38

energi, och ännu mer energi förbrukades under dagen då min lektion började vid tjugo i nio, inte bättre blir det när dagen i skolan avslutas vid halv fem. och såklart, med mina nya tag i träningen så begav jag mig till träningsverket och körde gympa. jag hade inte alls någon motivation kvar i kroppen, ville bort därifrån. sen var det vikarie tänkte jag, inte bra! men fördöm inte så snabbt natalie! hon var fylld av energi som transporterades direkt till mig vilket var väldigt kanon, det borde finnas fler av henne. ännu en dag avklarad, prov väntar på torsdag. jag ser verkligen inte framemot det.

Over and out / Natalie

Av Natalie - 19 januari 2009 20:14

åh, vilken dag. gick rätt fort ändå, speciellt när man pluggar efter skolan springer klockan iväg till det att man ska iväg och träna. så idag blev det step, som vanligt. det uppskattas, älskar att det är hårt så man känner att man jobbar. fan det är härligt! =D känner att latte efter skolan gör susen, jag är hur pepp som helst på att sätta mig med mina böcker igen!

Over and out / Natalie

Presentation

Omröstning

Skulle du kunna tänka dig att vara odödlig?
 Ja, varför inte?
 Nej, det hade blivit för tråkigt.
 Tveksam

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards