Alla inlägg under september 2008

Av Natalie - 9 september 2008 16:53

Nu har jag bestämt mig, för att inte krångla så ska jag sluta. Jag ska sluta prata om det som gör en ointresserad. Man märker det så lätt på folk när man pratar om någon/något så orkar de inte höra. Vill någon höra så är det att fråga men jag tror inte jag borde prata så mycket om det just för att folk inte gillar att höra eller a, en specifik. :P Det tycker jag är synd, för när det gäller mig så älskar jag att höra om sånt! :) Det är lite annourlunda när man väl har det kanske? :D ROLIGT att ingen fattar något förutom jag, lalalalaaaaa!:D ciaociao!

Av Natalie - 8 september 2008 21:28

Väldigt skönt att komma igång med dansen idag, vadå nej nej det var ju inte svårt. Liksom man hängde med som ett smack alltså! :D Medel/avancerat, men ja, det klarar vi Bella, eller ska vi hoppa ner till nybörjare? Det hade varit top notch i sånna fall! :D Ne nu ska jag skölja ur mitt hårfärg!:D Expressofärg. fräscht! Ha det göttans!";)

Av Natalie - 8 september 2008 21:25

7månader av ren lycka, 7månader av glädje & sorg, 7månader av att få ha dig vid min sida. Varje dag med dig har vart en underbar dag. Du & jag , det är så det ska vara. Du är killen i mina drömmar, du är allt jag vill ha! Jag tycker grymt mycket om dig & tänker hålla fast vid dig to death do us apart! <3

Av Natalie - 7 september 2008 20:29

har precis gjort klart my project work in english, eller jag tror iaf att den blev okej men jag la inte min själ i den. får helt enkelt nöja mig. franskaläxan till på tisdag är klar, dvs härligt bra! :) liten repetion imorgon & det blir fine! har läst ut innan jag dör på 3dagar som bestod av 305sidor så har påbörjat smått med snabba cash, dock inte min genre grupp men det funkar änna. hoppas verkligen att den är bra för den är på 474 sidor, dvs måste vara bra för att den ska driva mig mot slutet!


iaf, bortsett från skolan imorgon, så firar vi 7månader, väldigt trevligt. :) senare på kvällen ska jag dansa, första kursdagen, mvd medel/avancerat med lotta. ser väldigt mycket framemot!:)

jag har bestämt mig att jag ska uppdatera här så ofta jag kan! great, ehm..ha det bra änna!!

Av Natalie - 7 september 2008 15:07

idag var jag med zara för vi skulle ha kalas!:D mysigt. andreas lillasyster som fyllde hela 10år för någon vecka sedan.  så söt som andreas är , så hänger han med till träningsverket tidigt på morgonen för att träffa mig  (a) sen efter det promenerade vi hem & satte oss vid järnbrottsskolan, tjöta &  lyssnade på musik. allmänt mys. <3  vi har börjat planera upp våra helger bättre, så nästa helg då jävlar, då ska vi ha det riktigt skoj!:D ser framemot. pussenpåalla som läser min lilla bloggis! inte illa att man får pussar för det (A)

Av Natalie - 7 september 2008 00:17

gång på gång på gång. slutar det aldrig?

Av Natalie - 6 september 2008 13:15

åhh tycker att det är hemskt jobbigt att vara förkyld, sönderhes & hostig!
iaf, några från australien kommer idag på middag, väldigt mysigt, nej men maten är efterlängtat dock.

precis städat klart mitt rum, skinande rent? ehm..lite iaf:) men hoppas verkligen på att bli bättre, dels för att kunna träna & dels för att det är så osexigt att vara så jävla hes så man knappast kan prata. :P 

Av Natalie - 6 september 2008 13:07

hur jävla omoget som helst. en sån liten sak? det går inte ens att jämföra på en skala hur jävla omoget det är att bli sur för en sån liten grej? det står med överallt om det du inte vill att folk ska veta, så vad egentligen gjorde det?
jag slår vad om att du förvärrar "situationen" när du berättar det till andra folk. hm.. jag har en klar sak för mig egentligen. har aldrig tänkt på det innan. om man inte kan "krusa" eller bryta isen mellan en vän, ifall man är osams, då bevisar man att man inte bryr sig ifall vänskapen bryts. jag har tendensen att lösa saker, men denna gången tycker jag att det är upp till bevis om du verkligen vill ha mig kvar som vän. för jag orkar inte hålla på & säga förlåt för något jag inte gjort fel. om du tänker efter så kommer du någondag skratta åt det & undra varför du blev sne? okej, berätta inga saker till mig, det gör mig inte ont av det heller. & jag har även fått klart för mig att inte ta vänner för givet, för vissa orkar helt enkelt inte att glädja sig åt andra ;/.

Presentation

Omröstning

Skulle du kunna tänka dig att vara odödlig?
 Ja, varför inte?
 Nej, det hade blivit för tråkigt.
 Tveksam

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards